Wat houd voetreflexmassage in?

Voetreflexmassage is een massage door middel van reflexzones op de voeten. Alle organen, spieren en functies van het lichaam zijn via het zenuwstelsel met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. De massage voelt ontspannen aan en de voetreflexmassage geeft verlichting van stress en spanning, een verbetering van de bloedsomloop en het heft blokkades op in het lichaam. Lichamelijke en geestelijke spanningen kunnen hierdoor worden losgelaten. Voetreflexmassage is geen geneeswijze, maar kan wel helpen te genezen.

Hoe werkt voetreflexmassage?

Het is een techniek die de onbalans van het lichaam herstelt. Door massage en druk kunnen blokkades die zich in het lichaam gevormd hebben worden opgespoord en opgeheven. Voetreflex brengt u op een veilige en vriendelijke manier weer in balans. Pijn en lichamelijke ongemakken kunnen worden verlicht.

Wat doet voetreflexmassage?

Voetreflexmassage heeft een weldadige en ontspannen werking en kan bij veel klachten worden toegepast.De klachten die behandeld kunnen worden zijn o.a. hoofdpijn, rugklachten, darm klachten, stress en overspannenheid.

ACE gediplomeerd.

Voor meer informatie www.ace-examens.nl

De behandeling

Voetreflexmassage heeft een weldadige en ontspannen werking en kan bij veel klachten worden toegepast. De klachten die behandeld kunnen worden zijn o.a. hoofdpijn, rugklachten, darmklachten, stress en overspannenheid.

Voetreflexmassage houdt uw lichaam in balans.