Wat is IBX?

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

Hoe werkt IBX?

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen.

IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop

IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Wat doet IBX?

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel

De behandeling

Het is een kuur van 3 keer en kost €75,- inclusief manicure behandeling. De eerste keer ontvangt u een flesje Dadi’oil*.


*Dadi’Oil

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie, die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de naturlijke nagel, aan nagelprodcuten en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi’ Oil bevat bovendien Naturlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiele oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.